Fotografie produktů

Chápeme, že vyobrazení produktu je důležitým prodejním nástrojem pro nás i pro Vás. Proto jsou naše produktové fotografie vždy k dispozici pro použití na Vašich vlastních webových stránkách, sociálních sítích a dalších prodejních platformách. Ve společnosti Puckator máme vlastní fotografické oddělení, což nám umožňuje fotografovat zboží ihned po jeho obdržení a také Vám zajistit co nejlepší kvalitu fotografií.

Informace o produktech | Puckator CZ

Kromě standardních produktových fotografií na bílém pozadí jsme na naše webové stránky začali přidávat také redakční a lifestylové fotografie. Tyto fotografie mají trochu větší šmrnc a jsou ideální pro použití na sociálních sítích, abyste mohli nasbírat pár lajků a přeměnit sledovanost na prodej! Nejjednodušší způsob, jak získat fotografie našeho zboží, je z webových stránek, odkud můžete fotografie rovnou stahovat a uložit si je. Pokud však potřebujete více fotografií, můžete take získat přístup do našich složek na Dropboxu, kam ukládáme všechny naše produktové fotografie. 

Chcete-li získat přístup ke složkám v našem Dropboxu, jednoduše se přihlaste ke svému účtu na našich webových stránkách, přejděte na spodní část jakékoli stránky až do sekce "Informace" v zápatí a klikněte na " Informace o produktech ". Ve spodní části této stránky najdete odkazy na složky Dropbox. Složky Dropbox jsou rozděleny podle abecedy, takže pokud chcete například pouze fotografie hrnků, stačí stáhnout složku M a v ní najdete všechny fotografie s kódem MUG.

Informace o produktech | Puckator CZ

Ve složkách Dropboxu najdete fotografie ve vysokém rozlišení (3000 x 3000px @ 300dpi) a také naše fotografie ve velikosti vhodné na web (800 x 800px @ 72dpi), fotografie ve vysokém rozlišení jsou ideální pro tisk. Jak vidíte na obrázku výše, snímky ve vysokém rozlišení jsou více než třikrát větší než snímky ve velikosti na webové stránky!